Wasplaats

Woont u in Sassenheim of omgeving en wilt u een stralend schone auto? En heeft u daarbij geen zin in gedoe met emmers sop of volautomatische wasstraten? Dan bent u bij Autobedrijf Willem Bakker aan het juiste adres.

Onze wasplaats geeft u de gelegenheid zelf aan de slag te gaan. Het programma bepaalt u zelf. Voorreinigen met actiefschuim, wassen met warm water en shampoo, borstelen, afspoelen. U pakt eerst de lans en drukt dan het gewenste programma in.

Tevens is het mogelijk uw voertuig te behandelen met hotwax en met de glansdroger na te spoelen voor een mooi resultaat.

We hebben zelfs gedacht aan de lastig te verwijderen insecten op uw voorruit of motorkap. U laat de speciale insectverwijderaar een minuutje inwerken en daarna is het een kwestie van gewoon afspoelen. Velgen hebben het onderweg nogal te verduren en het vuil is hardnekkig. Met een druk op de knop ‘velgen reinigen’ is ook deze klus na 60 seconden inwerktijd geklaard. In de wasplaats is het ook mogelijk om onder de motorkap een schoonmaakbeurt te realiseren.

De keuze is aan u!

Was uw auto op een milieuvriendelijke manier op onze wasplaats.
Diverse programma´s vanaf € 0,50.

Wassen

Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Auto reparatie

AutoFirst Willem Bakker repareert uw auto vakkundig!

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Willem Bakker word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer